Αυτό είναι το deal Παναθηναϊκού-Τερίμ: Όλα τα ποσά και τα μπόνους

ΠΑΕ ΑΕΚ για το θάνατο του αστυνομικού στου Ρέντη: «Να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα!»

Η εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει κι επίσημα με τον Τούρκο τεχνικό να υπογράφει ένα εξαιρετικό, για τον ίδιο, συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή μετά την κρίση που περνούσε η ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον τελευταίο καιρό και στη θέση του έφερε τον Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής ήρθε χθες στην Αθήνα κι έπιασε κατευθείαν δουλειά, προκειμένου να μπορέσει να κάνει όσα περισσότερα μπορεί μέχρι τον «καυτό» Ιανουάριο που… πλησιάζει!

Από εκεί και πέρα ο 70χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους πράσινους με το συμβόλαιό του να είναι υψηλό και να δείχνει, ότι ο ελληνικός σύλλογος δεν τσιγκουνεύτηκε να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για το καλό του.



Πιο αναλυτικά ο Τερίμ θα λαμβάνει για τον επόμενο 1,5 χρόνο απολαβές, οι οποίες θα είναι λίγο παραπάνω από 1.500.000 εκατ ευρώ με τα μπόνους που έχουν προβλεθεί να είναι επίσης υψηλά.

Αρχικά αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, τότε το μπόνους που θα λάβει ο νέος του τεχνικός θα είναι 250.000 ευρώ.

Σε περίπτωση που οι πράσινοι πάρουν το Κύπελλο Ελλάδος, τότε το μπόνους που θα πάρει από το σύλλογο ο Τερίμ θα είναι 100.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα αν ο Παναθηναϊκός παίξει σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τότε θα λάβει επιπλέον 100.000 ευρώ. Αν βρεθεί ως τον τελικό θα πάρει 200.000 ευρώ σαν μπόνους, ενώ αν η ομάδα κατακτήσει κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο θα πάρει 300.000 ευρώ.

Τέλος, στις παροχές που προβλέπονται στο συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ υπάρχουν επιπλέον νοικιασμένο σπίτι, αμάξι -θα το υποδειξεί η ομάδα- και έξι εισιτήρια πήγαινε-έλα για την Τουρκία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News