Παναθηναϊκός: Ελληνικές «ματιές» σε Ξενόπουλο

Σε λίγες ημέρες πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κι όπως είναι λογικό οι ομάδες προετοιμάζονται προκειμένου να ενισχυθούν κατάλληλα.

Παναθηναϊκός: Ας είναι σε ετοιμότητα και... ο Ξενόπουλος!

Σε λίγες μέρες από σήμερα θα μπούμε κι επίσημα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου όπου όλες οι ομάδες θα έχουν μία επιπλέον ευκαιρία να ενισχυθούν και να καλύψουν τα όποια κενά υπάρχουν στα ρόστερ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναιτωλικός έχει βάλει στα… ραντάρ του τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Βασίλη Ξενόπουλο.

Ο Έλληνας πορτιέρε θα μπορούσε άλλωστε να κοιτάξει να βρει μια διαφορετική πρόκληση, καθώς είναι δεδομένο πως με τους Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιούρι Λοντίγκιν μπροστά του, δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την ομάδα του Αγρινίου, η οποία όμως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ξενόπουλου και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες τις οριστικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr