Παναθηναϊκός: 4+2 «εσωτερικές μεταγραφές» μετά τις γιορτές

Παναθηναϊκός: Ο X-Factor στο «Καραϊσκάκης» και η νέα... μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει σημαντικές επιστροφές μετά τις γιορτές οι οποίες θα λύσουν τα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αρχικά, στη αμυντική γραμμή θα επιστρέψουν οι Γιώργος Βαγιαννίδης και Χουάνκαρ οι οποίοι τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στη μεσαία γραμμή, θα δούμε ξανά τόσο τον Φίλιπ Τζούρισιτς όσο και τον Άνταμ Τσέριν οι οποίοι έλειψαν πολύ από το Τριφύλλι.

Ακόμα περιμένουμε και την επιστροφή του Έρικ Πάλμερ Μπράουν μέσα στον Ιανουάριο που έχει χάσει 3 μήνες αγωνιστικής δράσης.

Επιπλέον, στόχος είναι μέχρι τις πρώτες μέρες του επόμενου μήνα να έχει αποκτηθεί και ένας κεντρικός αμυντικός που θα ανεβάσει το επίπεδο της άμυνας.

Έτσι, βλέπουμε ότι οι πράσινοι θα έχουν τουλάχιστον 4 επιστροφές στο ρόστερ οι οποίες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί να γίνουν 6.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Τετάρτη όπου οι παίκτες του Τριφυλλιού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Εκεί λοιπόν θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του προγράμματος βουνού που θα έχει ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η ομάδα θα δώσει 5 ντέρμπι σε διάστημα 20 ημερών με τα 3 να είναι κόντρα στον Ολυμπιακό (1 για πρωτάθλημα, 2 για Κύπελλο).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News