Κολοκοτρώνης: «Ο Παναθηναϊκός θέλει κόφτη - Δεν βλέπεται ο Πέρεθ»

Κολοκοτρώνης: «Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει πρόβλημα μετά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ»

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Κολοκοτρώνης μίλησε για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός και τόνισε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στη θέση 6.

Αναλυτικά όσα είπε στη REAL NEWS:

«Ο Παναθηναϊκός εννοείται ότι θέλει ενίσχυση τώρα τον Ιανουάριο. Πρώτα-πρώτα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μάγκνουσον και ο Μπράουν εδώ και πολύ καιρό είναι τραυματίες, ο Γεντβάι αποδεικνύεται λίγος για τις ανάγκες της ομάδας, ενώ ο Σένκεφελντ ψάχνεται και δεν εμπνέει πια σιγουριά.

Για εμένα ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δυο στόπερ, αλλά, αν είναι να αποκτηθεί ένας, τουλάχιστον να είναι από το πάνω ράφι. Ανώτερος από τον Ολλανδό.

Η θέση στην οποία πονούν πολύ οι «πράσινοι» είναι αυτή του κόφτη. Ενός παίκτη που θα είναι ο ομφάλιος χώρος ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση.

Ο Πέρεθ δεν βλέπεται και ο Αράο δεν είναι υψηλού επιπέδου για τις απαιτήσεις αυτής της θέσης. Με ένα ποιοτικό παίκτη στα χαφ, που θα είναι «κολόνα» και θα δέσει με την ομάδα, έως να λυθούν αρκετά προβλήματα.

Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι. Φυσικά είναι θέμα του προπονητή το τι θα κάνει.

Μεσοεπιθετικά, πάντως ο Γιοβάνοβιτς έχει δυνατό ρόστερ και με την κατάλληλη διαχείριση ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι φουλ ανταγωνιστικός.

Παίκτης-κλειδί είναι ο Ιωαννίδης, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και αυτή την εποχή αποτελεί το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού της ομάδας του.

Αγωνίζεται φουνταριστό, πίσω από τον κυνηγό, από τις πτέρυγες, παντού στην επίθεση. Είναι τεχνίτης, γρήγορος και πολύ δυνατός.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και αυτό δείχνει ότι έχει έντονη προσωπικότητα και πιστεύει πολύ στον εαυτό του.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News