Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Με στόπερ και "οκτάρι" αυξάνεται ο βαθμός επιτυχίας»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Σερέτης σχολίασε την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της σεζόν και τόνισε πως οι πράσινοι χρειάζονται προσθήκες για να πετύχουν τους στόχους τους.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Εισήγηση Παπαδημητρίου, «ναι ή όχι» Γιοβάνοβιτς

Αναλυτικά όσα έγραψε στη LIVE SPORT:

«Τελικά πρέπει να είναι ευχαριστημένος ή απογοητευμένος ο Παναθηναϊκός από την παρουσία του στο πρώτο μισό της σεζόν;

Η αλήθεια είναι ότι ο τελικός απολογισμός του «χάλασε» από τις τελευταίες εντυπώσεις του αποκλεισμού από το Conference League και των ηττών από Άρη, Ατρόμητο λόγω των οποίων όχι μόνο έχασε το πλεονέκτημα (+3 και +4) που είχε αποκτήσει έναντι των ανταγωνιστών του, αλλά έπεσε και από την κορυφή λόγω του τρομερού «σπριντ» του ΠΑΟΚ.

Αν ο Παναθηναϊκός είχε έστω πάρει την τρίτη θέση στον όμιλο του (με νίκη ή ισοπαλία στο τελευταίο ματς εναντίον της Μακάμπι Χάιφα) και είχε παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας έστω με +1 βαθμό, η τελική εικόνα θα ήταν πολύ πιο θετική. Δεν είναι όμως.

Τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια σε όλους τους τομείς. Κυρίως στην αμυντική λειτουργία, αλλά και δημιουργικά και στην τελική προσπάθεια.

Και τα προβλήματα προφανώς δεν λύνονται μόνο με μεταγραφές. Αν, όμως, αποδειχθεί «εύστοχος» στην επιλογή του στόπερ και τολμήσει να πάρει και ένα «οκτάρι» καλύτερο των Τσέριν – Βιλένα, θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό της πιθανότητες επιτυχίας του.»

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr