Γερεμέγεφ, το «κλειδί» του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Όπως λέει και ο ύμνος του Παναθηναϊκού, ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ έχει «της νίκης τα κλειδιά!».

Γερεμέγεφ, το «κλειδί» του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο Σουηδός ήρθε από τον πάγκο και για τρίτη φορά έκανε τη διαφορά στον εκτός έδρας αγώνα με το Βόλο.

Όπως γράφτηκε και στο σάιτ, ο Γερεμέγεφ έφτασε σε 40 λεπτά στα γκολ τον Σπόραρ που θεωρείται ο δεύτερος στράικερ της ομάδας.

Το γκολ του Γερεμέγεφ με τον ΠΑΟΚ είναι αυτό που έχει διατηρήσει σε ηρεμία τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ «κοντά» στους υπόλοιπους διεκδικητές!

Σκεφτείτε, αν το παιχνίδι έληγε 1-2 στη Λεωφόρο, ο Δικέφαλος θα είχε 37 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 33 (δηλαδή θα βρισκόταν στο +4 από το Τριφύλλι και στο +5 από ΟΣΦΠ, ΑΕΚ).

Αυτή η κεφαλιά buzzer beater στην τελική σούμα του φετινού πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται και να μνημονευτεί. Μπορεί να αποδειχθεί, στην οικονομία του θέματος, και γκολ-τίτλου για τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην κίλερ της Χέκεν έχει τη… ρέντα του περσινού Ιωαννίδη. Επαφή και γκολ. Φέρνει ταραχή στην αντίπαλη άμυνα με την επιβλητική παρουσία του στην περιοχή. Δεν παραπονιέται για το μηδαμινό χρόνο συμμετοχής και δουλεύει σκληρά.

Ο Ιβάν ήταν «φάουλ» με τον Γερεμέγεφ κι αυτό δεν μπορούσε να μην τονιστεί. Ένας παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, μπορεί να φέρει τίτλο στους πράσινους, οι οποίοι χρειάζονται ακριβώς αυτό το πράγμα, παρότι, στα… χαρτιά έχουν υψηλό συντελεστή γκολ βάσει των ευκαιριών.

Exit mobile version