Μανδάς για Γκεντουζί: «Τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Χρήστος Μανδάς μίλησε στους Betarades για τον συμπαίκτη του στη Λάτσιο, τον Γκεντουζί, ο οποίος έκανε το χέρι – πέναλτι ως παίκτης της Μαρσέιγ στον αγώνα του Βελοντρόμ με τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

Μανδάς για Γκεντουζί: «Τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Γκεντουζί, ο τύπος, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, ειδικά από τότε που παίζει βασικός. Είχε ένα διάστημα που δεν έπαιζε βασικός, για να προσαρμοστεί. Έχει αλλάξει πολύ το παιχνίδι της ομάδας, έβγαλε και την ασίστ στη Σέλτικ στο 93′. 

Στην Ελλάδα τον μείωσαν λόγω του παρουσιαστικού του, τα μαλλιά. Όταν μπήκε μέσα δεν ήταν καλός, μιλήσαμε με το παιδί. Τον έκριναν οι οπαδοί της Μαρσέιγ για το χέρι. Νομίζω ότι ήθελε να φύγει και από μόνος του μετά από την ομάδα.

Έχει ζήσει τόσες πολλές στιγμές, που δεν θα κάτσει να θυμηθεί το παιχνίδι με μια ελληνική ομάδα. Μέσα τον πείραξε πολύ αυτό που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα να τον πειράξω λίγο, αλλά δεν το συνέχισα για να μην με ”κρεμάσουν”.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News