Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Εσκασε» ενδιαφέρον για Γερεμέγεφ

Ο Άλεξ Γερεμέγεφ είναι το πρόσωπο των ημερών στον Παναθηναϊκό καθώς με δυο γκολ του οι πράσινοι πέρασαν εύκολα από την έδρα του Βόλου.

Παναθηναϊκός: Τα κέρδη και η... εσωτερική μεταγραφή!

Έχοντας φτάσει τα τέσσερα τέρματα σε διάστημα μόλις 73 αγωνιστικών λεπτών δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να σκοράρει όσο φυσικά παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον υψηλόσωμο επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας, αλλά και από ομάδες της κεντρικής Ευρώπης όμως ο παίκτης στην παρούσα φάση δεν θέλει ούτε να ακούει για άλλους συλλόγους.

Ο πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος στην περυσινή σεζόν παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του με τον Παναθηναϊκό.

Επιθυμία του είναι να καταφέρει να κερδίσει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής και γιατί όχι, να φτάσει στο σημείο να λογίζεται ως βασικός.

Με αυτή τη λογική ο Γερεμέγεφ αποκλείει το ενδεχόμενο να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με συλλόγους του εξωτερικού τονίζοντας πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος που ανήκει σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Exit mobile version