Παναθηναϊκός μεταγραφές: Κροατικό ενδιαφέρον για Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Έδωσαν λύσεις οι μεταγραφές

Ο Ένις Τσοκάι δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τη φετινή σεζόν και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει μακριά από το Κορωπί την καριέρα του.

Ο Ένις Τσοκάι είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και γι’ αυτόν μάλιστα το λόγο δεν έχουν πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλβανός μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παιχνίδι με το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ η προηγούμενη εμφάνισή του ήταν στα προκριματικά της ομάδας ως αλλαγή το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα πάντως για τον Τσοκάι είχε δείξει το καλοκαίρι ενδιαφέρον η Όσιγεκ, όμως η περίπτωση δεν προχώρησε, καθώς τον ήθελε ως δανεικό με πληρωμένο συμβόλαιο και οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα πάντως με κροατικά δημοσιεύματα η Όσιγεκ δεν έχει πάψει να θέλει την απόκτηση του Αλβανού μέσου και συνεχίζει τις επαφές της με την πλευρά του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή κι ο παίκτης να ταξιδέψει στην Κροατία για λογαριασμό της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News