Ασημακόπουλος: «Γιατί κρατούσαν τόσο καιρό “κρυμμένο” τον Γερεμέγεφ»

Ο Νίκος Ασημακόπουλος μέσω της εφημερίδας «Livesport» αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και στη διαχείριση που έχει γίνει στον Σουηδό.

Ασημακόπουλος: «Δημιούργησε μόνος του την κόλαση ο Παναθηναϊκός - Αντί να πει για 0-2...»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να περάσει με τρίποντο από την έδρα του Βόλου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ από τα συνολικά τρία που έβαλε η ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Νίκος Ασημακόπουλος έθιξε το θέμα του Σουηδού φορ και τη διαχείριση που έχει γίνει στον Σουηδό από τον Παναθηναϊκό μέσω της εφημερίδας «Livesport».

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Η πρώτη και μεγαλύτερη απορία από το χθεσινό ματς του Βόλου είναι γιατί κρατούσαν τόσο καιρό… κρυμμένο τον Γερεμέγεφ. Πόσο καλύτερος ήταν, δηλαδή, ως τώρα ο Σπόραρ, ο Παλάσιος, ο Βέρμπιτς, ο Μαντσίνι ή δεν ξέρω ποιος άλλος έπαιζε είτε βασικός, είτε ως πρώτη αλλαγή; Και γιατί τώρα, που έφτασαν στο… δεν πάει άλλο τα πράγματα, τον θυμήθηκε ο Γιοβάνοβιτς και τον έβαλε να παίξει; Και από την άλλη μπράβο στον παίκτη. Δεν είναι μικρό πράγμα να βρίσκεται κανείς θεατής για μισό πρωτάθλημα ή να παραμένει αποκλεισμένος από όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και όποτε τον χρειάζονται να μπαίνει και να τα κολλάει το ένα μετά το άλλο -και μάλιστα σε στιγμές που η ομάδα του έβλεπε τον χάρο με τα μάτια της.

Αλλά κι αυτός αντέδρασε πάρα πολύ όμορφα. Πέρασε στο παιχνίδι “σαν έτοιμος από καιρό”, έκανε τη δουλειά σαν να ήταν η απλούστερη του κόσμου και αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με απλά χαμόγελα, ειδικά μετά το δεύτερο “α λα Ζλάταν” γκολ όπου έδειξε και τις τεράστιες μα αναξιοποίητες δυνατότητές του… Δεν ξέρω πώς το σκέφτεται πλέον ο προπονητής, αλλά πιστεύω πως θα είναι ρίσκο να ξαναγυρίσει στα ίδια τα γνωστά μετά τις διακοπές των γιορτών, όταν έχει πλέον δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, άσχετα αν θα πρέπει να θυσιάσει κάποιους από τους… αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Exit mobile version