Βασικός ο Λοντίγκιν - Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στο Βόλο! (pic)

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 5-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός πάντα βρίσκει τρόπο επανόρθωσης μετά από αγωνιστικές κρίσεις και σήμερα πρέπει να επανακτήσει την ηρεμία του αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό γήπεδο.

Ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sports 1) και στην αποστολή για τον Άνχελ Λόπεθ δεν βρίσκεται ούτε ο Τρουιγιέ αλλά ούτε και οι Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνης και Παπαδόπουλος.

Αντιθέτως, θα είναι μαζί: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Καραγιάννης, Μεταξάς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τάχατος, Μπερτόγλιο, Κόμπα, Ενγκίν, Κορνέτ, Γκαρσία, Μωραϊτης, Ντέλετιτς, Κίτσος, Μύγας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αϊτόρ να παρουσιάζεται έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς όμως δεν θα έχει μαζί του τους Βαγιαννίδη, Χουάνκαρ, Τζούριτσιτς, Τσέριν, Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον και Βέρμπιτς.

Η αποστολή απαρτίζεται από: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News