Καπίνο: «Κορυφαίος ο Μπρινιόλι - Δε δικαιούται μια κοιλιά;»

Καπίνο: «Κορυφαίος ο Μπρινιόλι - Δε δικαιούται μια κοιλιά;»

Ο Στέφανος Καπίνο σε δηλώσεις που πραγματοποιήσε στην εκπομπή SDNA σε θέση Libero, ρωτήθηκε για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και αναφέρθηκε στον Ιταλό τερματοφύλακα.

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε σε δηλώσεις που πραγματοποίησε για τον συνάδελφό του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος περνάει μια δύσκολη περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Ουσιαστικά ο Έλληνας τερματοφύλακας θεωρεί πως ο Ιταλός είναι ο κορυφαίος παίκτης του Τριφυλλιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ παράλληλα πιστεύει ότι κι αυτός με τη σειρά του δικαιούται να κάνει μια κοιλιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Μπρινιόλι και το πώς βιώνει ο τερματοφύλακας την απογοήτευση: «Είναι με διαφορά η πιο δύσκολη θέση, κρίνεσαι δυστυχώς από ένα λάθος, είναι και θέμα ψυχολογίας, μαζί με τον σέντερ φορ είναι η θέση που ο φίλαθλος καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν δικαιούται και ο Μπρινιόλι να κάνει μία κοιλιά; Ήταν δύο χρόνια ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Δεν είναι ευχάριστο για όλους να χάνονται βαθμούς τώρα που πάει η ομάδα για πρωτάθλημα. Όταν ξέρεις όμως ότι έχεις κάτι καλό πρέπει να το στηρίξεις. Αν ο Νόιερ ήταν Έλληνας θα έκανε καριέρα δύο χρόνια, όχι παραπάνω. Τερματοφύλακας νεαρός στην Ελλάδα δεν θα σταθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχει πίστωση χρόνου, δεν αντέχουν να κάνει το λάθος, είναι διαφορετικό από αυτό που έχω ζήσει στη Γερμανία. Γνωρίζουν πως αν έχουν κάτι καλό, θα το στηρίξουν μέχρι τέλους. Έκανα ντεμπούτο 17 χρονών, σε άλλο Παναθηναϊκό τότε βέβαια. Στηρίχθηκα, θα μπορούσα και παραπάνω. Στον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ίδια στήριξη στα λάθη. Δεν θα δεις ποτέ σε ελληνική ομάδα, Έλληνα τερματοφύλακα να σταθεί μικρός».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει έναν επαγγελματία το γεγονός πως συζητά για το συμβόλαιό του: «Είναι μία ερώτηση διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο. Όταν φτάνεις ν’ ανανεώσεις και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες, νομίζω είναι ευχάριστο σημείο, είσαι χαλαρός και όχι πιο πιεσμένος. Εγώ όσες φορές έφτασα στο σημείο της ανανέωσης ήταν μία ευχάριστη στιγμή για μένα και την ομάδα». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News