Παναθηναϊκός: Συσπείρωση και restart μέχρι τα ντέρμπι
Ο Παναθηναϊκός καλείται να συσπειρωθεί και να δει διαφορετικά την επόμενη μέρα, καθώς πρέπει να κάνει ένα restart πριν από τα ντέρμπι που ακολουθούν.
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στην Ευρώπη, έκανε ακόμα μια ήττα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία παράλληλα τον άφησε εκτός κορυφής στη Super League.
Οι πράσινοι βρίσκονται σε κρίση αυτό το διάστημα και το μόνο που πρέπει να κοιτάξουν είναι πως θα βρουν το φάρμακο που θα τους επαναφέρει στην κανονικότητα, διότι πέρα όλων των άλλων δέχονται και μεγάλη αμφισβήτηση από τον ίδιο τους τον κόσμο.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πολύ καλά, ότι πρέπει ν’ αντιστρέψει το κλίμα και να φέρει τον κόσμο της ομάδας και πάλι κοντά σ’ αυτή.
Για να γίνει, λοιπόν, κάτι τέτοιο θα πρέπει οι πράσινοι να κάνουν ένα restart, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Βόλο κι έπειτα να χτίσουν ένα σερί με ΠΑΣ Γιάννινα Παναιτωλικό κι Αστέρα Τρίπολης πριν τα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ολυμπιακό ΠΑΟΚ.
Μ’ αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα δώσει τις καλύτερες απαντήσεις σε όλους, ότι έχει επανέλθει και διεκδικεί πράγματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα φτιάξει και την ψυχολογία της ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που έρχονται.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος σε Φρι: «Γι' αυτό με τιμώρησαν, αλλά ξέρουμε τι θα γίνει...» (vid)
- Τον θέλουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, πόσταρε Χέιζ-Ντέιβις, ζήτησε διαρκείας για ΟΑΚΑ!
- ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ! Γι' αυτό είναι ποινή-ΣΚΑΝΔΑΛΟ στον Γιαννακόπουλο - «Χάδι» σε Βαλένθια και Μπαρτζώκα
- "Προφορική συμφωνία για Τσάπρα - Το ποσό που δίνει ο Παναθηναϊκός"
- «Τώρα ησυχία, τώρα βουλώστε το»: Η απίθανη περιγραφή στο καλάθι του Χέιζ-Ντέιβις