Κωνσταντίνου: «Πισωγυρίσαμε... - Γιατί δεν έπαιξε ο Μπρινιόλι με τη Μακάμπι; Να δοθεί εξήγηση»

«Μπήκαν τα χρήματα στους παίκτες»

Λάβρος κατά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι,

Ο παλαίμαχος του Τριφυλλιού, μιλώντας στην εφημερίδα Realnews, τόνισε τα εξής:

«Γυρίσαμε πίσω με το αποτέλεσμα αυτό. Δεν μείναμε στάσιμοι, πισωγυρίσαμε προκαλώντας μάλιστα την αποδοκιμασία μερίδας του κόσμου που δύο χρόνια τώρα στηρίζει τυφλά και με πίστη την ομάδα.

Είναι ισχυρό το σοκ. Μόνο αν είμαστε όλοι μαζί κόσμος, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές μπορεί να ξεπεραστεί.

Θα χρειαστεί όμως μεγάλη προσπάθεια και άλλη ψυχολογία. Στο ματς με τη Μακάμπι νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπήκε με λάθος τρόπο και λάθος ψυχολογία.

Οταν ψάχνεις δύο αποτελέσματα παίζεις διαφορετικά αλλιώς η πείρα μου λέει ότι θα χάσεις.

Αντιμετώπισε έναν αντίπαλο σαφέστατα υποδεέστερο που στόχο του είχε να εκνευρίσει τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές μας και τα κατάφερε. Ισως και εκείνοι να τους αντιμετώπισαν αφ υψηλού.

Τι να πω; Πάντως έδειξαν πως δεν ήταν έτοιμοι πνευματικά ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά για έναν τελικό όπως αυτός.

Η απραξία των δέκα ημερών κανονικά δεν έπρεπε να επηρεάσει αν και το καμπανάκι είχε χτυπήσει από την ήττα στη Θεσσαλονίκη στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Εκεί φάνηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Περίμενα ωστόσο να ανακάμψουμε. Μια συζήτηση παικτών και προπονητή στα αποδυτήρια θα ήταν χρήσιμη για να σβήσουντα όποια κακώς κείμενα.

Μέχρι που φτάσαμε σε αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη που ουδείς περίμενε αφού μέχρι τώρα η ομάδα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και είχε και στην Ευρώπη τις καλές της στιγμές.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει το πώς θα το δια χειριστείη τεχνική ηγεσία και ποιες θα είναι οι επιλογές της.

Γιατί δεν έπαιξε ο Μπρινιόλι με τη Μακάμπι; Πρέπει να δοθεί μια εξήγηση. Και στην πιθανή απάντηση μα έχει δύο ισάξιους τερματοφύλακες απαντώ πως ναι αλλά πρέπει να το δείχνεις και στην πράξη αυτό να τους χρησιμοποιείς μία-μία φορά και όχι πέντε-μία και στο Κύπελλο.

Ξέρετε η ψυχολογία ειδικά στη συγκεκριμένη θέση είναι κομβικής σημασίας και αν θέλεις πραγματικά να έχεις και τους δύο σου γκολκίπερ στην ίδια μοίρα πρέπει να το υποστηρίζεις έμπρακτα αλλιώς κινδυνεύεις να εκθέσεις και τον εαυτό σου και εκείνους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News