Νίκη και κορυφή... - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Εκτός ο Βέρμπιτς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League (17/12, 20.30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League (17/12, 20.30). Το παιχνίδι στο γήπεδο των δυτικών προαστίων κρύβει κινδύνους για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει συνηθίσει σε σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ στη Super League φιγουράρει στην κορυφή και διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση (36-8 γκολ).

Ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα τρέχει αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες και θα παλέψει για ένα μεγάλο αποτέλεσμα προκειμένου να ξεφύγει από τη 10η θέση της βαθμολογίας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime!

Εκτός αποστολής Τζούρισιτς και Βέρμπιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς του Περιστερίου, όπου θα μετρήσει συγκεκριμένες απώλειες. Συγκεκριμένα, πλην των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που απουσιάζουν καιρό, εξαιτίας τραυματισμού.

Εκτός θα είναι ο Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του για το οίδημα στη γάμπα, αλλά και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει και στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο οποίος αναμένεται να εκτίσει την ποινή των κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

Γιοβάνοβιτς: «Δεχθήκαμε αρκετά γκολ για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο»

Μετά το ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως τα λάθη των «πρασίνων» στα ευρωπαϊκά τους ματς ήταν πολλά και κόστισαν τελικά στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Αν είναι άδικο που αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός: «Δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι άδικο για τους παίκτες γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτή την περίοδο από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας μία ανταγωνιστική παρουσία, όμως τα αποτελέσματα είναι αυτά που διαμορφώνουν στο τέλος την εικόνα. Κι εμείς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεχτήκαμε αρκετά γκολ για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.

Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει. Λυπάμαι για τους παίκτες γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά μας έλειπαν πράγματα για να μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Μένοντας πίσω στο σκορ στα περισσότερα παιχνίδια, προσπαθούσαμε όλη την ώρα να το ανατρέψουμε. Σίγουρα είναι κρίμα που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά αν αξίζαμε ή όχι, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μας κρίνουν όλους. Και το σημερινό αποτέλεσμα ήταν καλό για την Μακάμπι κι όχι για εμάς».

Από τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του, τι μαθαίνει ο Παναθηναϊκός και ποια η διαχείριση για την επόμενη μέρα: «Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση, το πιστεύαμε. Όλα αυτά τα παιχνίδια που κάναμε στο γκρουπ, με όλες τις ομάδες κατά κάποιον τρόπο ήταν οι λεπτομέρειες που έκριναν την έκβαση των παιχνιδιών. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη απογοήτευση γιατί θέλαμε να είμαστε και την Άνοιξη στην Ευρώπη.

Έχουμε όμως να μάθουμε και πολλά πράγματα και να αποκτήσουμε σημαντικές εμπειρίες σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε μέσα στο παιχνίδι με ποιοτικές κι έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη κι αυτό θα λειτουργήσει σίγουρα θετικά για το μέλλον του Παναθηναϊκού γιατί θα είναι ευρωπαϊκό. Οι εμπειρίες από τα φετινά παιχνίδια θα είναι σημαντικές για την εξέλιξη της ομάδας και των παικτών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News