Ατρόμητος - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 17/12

Ο πιο... ανταγωνιστικός Παναθηναϊκός στην Ευρώπη από την εποχή της πολυμετοχικότητας!

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο (17/12, 20:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή το βράδυ (17/12, 20:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League. Το παιχνίδι στο Περιστέρι κρύβει κινδύνους για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο, η απογοήτευση από την ήττα- αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στην Ευρώπη θα γυρίσει τον διακόπτη. Άπαντες είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν με «τρίποντο». Ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει συνηθίσει σε σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, ενώ στη Super League φιγουράρει στην κορυφή και διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση. (36-8 γκολ).

Οι «πράσινοι» έπαθαν με τη Μακάμπι όταν πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και θα δείξουν ότι έμαθαν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 7 από τα 13 ματς το «τριφύλλι» προηγείται στο ημίχρονο.

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο «Tuttomercatoweb», με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τα μέτρα της Κυβέρνησης να κλείσει τα γήπεδα και εάν έχει αισθανθεί ο ίδιος κάποιον κίνδυνο: «Είναι ένα δραστικό μέτρο, που προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά μπορώ να το καταλάβω. Μετά από επεισόδια που συνέβησαν σε έναν αγώνα βόλεϊ, η Αστυνομία αρνήθηκε να επιτελέσει το καθήκον της. Οι αστυνομικοί δεν ένιωθαν ασφαλείς. Αναμφίβολα στο ποδόσφαιρο προκαλεί ζημιά. Αλλά από ανθρώπινης άποψης, θεωρώ ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί συνέβαιναν και συμβαίνουν επεισόδια, που δυστυχώς διαταράσσουν την κανονικότητα των ανθρώπων.

Το Κράτος» προσπαθεί να καταστείλει το πρόβλημα με αυστηρές μεθόδους, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Πριν δύο μήνες ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τον Ολυμπιακό και ένας θεατής έριξε μία κροτίδα και ο συμπαίκτης μου, Χουάνκαρ, κατέληξε στο νοσοκομείο. Πιο πρόσφατα, στη διάρκεια του Βόλος – Ολυμπιακός, οπαδοί εισέβαλλαν στο τερέν και ο διαιτητής απειλήθηκε. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δεν πραγματοποιήθηκε επειδή οι διαιτητές απείχαν, γιατί δεν αισθάνονται ασφαλείς».

Αν η απόφαση για κλείσιμο των κερκίδων επηρεάζει τους παίκτες σε οικονομικό επίπεδο: «Όχι, από αυτή την άποψη όχι. Είναι κάτι που δεν εξαρτάται από εμάς. Δυστυχώς σε οικονομικό επίπεδο ο σύλλογος έχει ήδη υποστεί ζημιά στο Europa League: μετά τους δύο πρώτους αγώνες που δώσαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, το γήπεδο έκλεισε και πήγαμε στο “Απ.Νικολαΐδης”. Και από μία εγκατάσταση 60.000 θέσεων πήγαμε σε μία με 20.000 θέσει9ς, χάνοντας πολλά έσοδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News