Παναθηναϊκός: Το μεγάλο στοίχημα του Γιοβάνοβιτς…

Ο Γιοβάνοβιτς κάτι... τέτοια δεν τα συγχωρεί

Ο κόσμος φαντασιώνεται ότι με το που ξηλωθεί ο προπονητής κι αλλάξει το μισό ρόστερ (!) ο σύλλογος θα λύσει τα όποια προβλήματά του.

Όπως πάντα υπάρχει μια τρομερή αναντιστοιχία ανάμεσα σε αυτά που πιστεύει ο οπαδός και σε αυτό που πιστεύει όλος ο Παναθηναϊκός, δηλαδή ο προπονητής κι οι παίκτες.

Στο Κορωπί είναι όλοι ευχαριστημένοι με την ομάδα και πιστεύουν στις δυνατότητές της. Αυτό που βασικά θα ήθελαν είναι να δουν κάμποσους σε καλύτερη κατάσταση προσεχώς και τα “βαριά” συμβόλαια να προσφέρουν συχνότερα αυτό που μπορούν.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει δει τον Μπερνάρ, τον Τζούρισιτς, τον Αράο να παίζουν καλά, είτε σε ολόκληρα ματς, είτε σε διαστήματα σημαντικών παιχνιδιών κι απλά ελπίζει ότι θα τους ξαναδεί να το κάνουν στα σημαντικά και στα δύσκολα 90λεπτα που έρχονται.

Ξέρουν στο Κορωπί ότι Γενάρη μήνα οι περισσότεροι καινούργιοι που θα προσελκύσουν από το μεταγραφικό παζάρι θα είναι στοιχήματα.

Στοίχημα είναι να περιμένεις από κάποιον φρέσκο παίκτη να σε πάρει στις πλάτες του.

Ανάμεσα σε δυο στοιχήματα στο τριφύλλι προτιμούν να βάλουν το πρώτο που αφορά την ατομική βελτίωση των ήδη υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.

Τους μοιάζει ευκολότερο να το κερδίσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News