Παναθηναϊκός: Τεράστια στεναχώρια όμως ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν σκληρό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε για φέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η στεναχώρια στις τάξεις της ομάδας αλλά και του κόσμου είναι τεράστια και μοιάζει πολύ με την περσινή ήττα στο Καραϊσκάκη η οποία στέρησε το τίτλο στο Τριφύλλι.
Άλλη μια πολύ παρόμοια στιγμή ήταν ο αποκλεισμός από την Μπράγκα εκεί όπου οι πράσινοι έφτασαν μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League.
Εκείνο το βράδυ στη συνέντευξη τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σοκαρισμένος γιατί πίστευε πολύ στη πρόκριση.
Την ίδια αντίδραση είχε και προχθές το βράδυ καθώς είχε την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα συνέχιζε στα νοκ άουτ του Conference League.
Έτσι, έσβησε το ευρωπαϊκό όνειρο για την φετινή χρονιά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΌμως υπάρχει ένα ακόμα όνειρο για την ομάδα και το κόσμο της και αυτό είναι το σημαντικότερο απ’όλα.
Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε είναι ο στόχος που είχε θέσει ο Σύλλογος από την αρχή της χρονιάς.
Και πέρσι έφτασε μια ανάσα από το να τα καταφέρει όμως δεν τον άφησαν…
Αύριο λοιπόν οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο και την Τετάρτη τον Βόλο και θα πρέπει να κάνουν το 2/2 ώστε να φτιάξουν την ψυχολογία τους και προχωρήσουν μπροστά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»