Παναθηναϊκός: Τεράστια στεναχώρια όμως ο μεγάλος στόχος είναι μπροστά

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν σκληρό αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο και αποχαιρέτησε για φέτος τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 5-0: Τα highlights από την πεντάρα στην Λεωφόρο

Η στεναχώρια στις τάξεις της ομάδας αλλά και του κόσμου είναι τεράστια και μοιάζει πολύ με την περσινή ήττα στο Καραϊσκάκη η οποία στέρησε το τίτλο στο Τριφύλλι.

Άλλη μια πολύ παρόμοια στιγμή ήταν ο αποκλεισμός από την Μπράγκα εκεί όπου οι πράσινοι έφτασαν μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League.

Εκείνο το βράδυ στη συνέντευξη τύπου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν σοκαρισμένος γιατί πίστευε πολύ στη πρόκριση.

Την ίδια αντίδραση είχε και προχθές το βράδυ καθώς είχε την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός θα συνέχιζε στα νοκ άουτ του Conference League.

Έτσι, έσβησε το ευρωπαϊκό όνειρο για την φετινή χρονιά.

Όμως υπάρχει ένα ακόμα όνειρο για την ομάδα και το κόσμο της και αυτό είναι το σημαντικότερο απ’όλα.

Αυτό φυσικά δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε είναι ο στόχος που είχε θέσει ο Σύλλογος από την αρχή της χρονιάς.

Και πέρσι έφτασε μια ανάσα από το να τα καταφέρει όμως δεν τον άφησαν…

Αύριο λοιπόν οι πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο και την Τετάρτη τον Βόλο και θα πρέπει να κάνουν το 2/2 ώστε να φτιάξουν την ψυχολογία τους και προχωρήσουν μπροστά.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr