«Αυτό λείπει στον Παναθηναϊκό για να περάσει στο επόμενο επίπεδο»

Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που πήρε από Champions και Europa League

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Παναθηναϊκού αλλά και για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη sportday:

«Ο πραγματιστής Ιβάν Γιοβάνοβιτς την πάτησε μεγαλοπρεπώς προχθές το βράδυ στη Λεωφόρο. Έστησε την ομάδα του σχεδόν φοβισμένα, υπολογίζοντας κυρίως ότι παίζει για δύο αποτελέσματα χωρίς να δώσει το σύνθημα για τη νίκη επί ενός αγωνιστικά κατώτερου αντιπάλου.

Ο Παναθηναϊκός που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μία ομάδα που έπαιζε… για να παίζει. Σου έδινε την εντύπωση ότι ενδιαφερόταν περισσότερο να ροκανίσει τον χρόνο παρά να κυριαρχήσει επί του αντιπάλου και να πάρει τη νίκη.

Έμοιαζε ομάδα αναποφάσιστη για το τι ακριβώς ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Ο αιφνιδιασμός απ’ τη Μακάμπι ήταν απόλυτος.

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν κι ο Παναθηναϊκός μέχρι να λήξει το πρώτο ημίχρονο προσπαθούσε να μαζέψει τα κομμάτια του και να αντεπιτεθεί για να ισοφαρίσει.

Νερόβραστος και ασύνδετος, δυσκολευόταν να μπει με αξιώσεις στην περιοχή των αντιπάλων του…

Στο δεύτερο ημίχρονο η τύχη συμμάχησε με τους Ισραηλινούς. Οι “πράσινοι” πίεσαν, προσπάθησαν πολύ περισσότερο, έβγαλαν φάσεις, αλλά όπως τους συμβαίνει συνήθως, έφαγαν γκολ στην αντεπίθεση.

Σε ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, δίχως αύριο, ο Παναθηναϊκός εκτροχιάστηκε. Το έπαθε πέρυσι στο Καραϊσκάκη κι έχασε το πρωτάθλημα.

Το παθαίνει σχεδόν σε κάθε ντέρμπι. Το έπαθε και του στοίχισε πολύ προχθές κόντρα στη Μακάμπι.

Επειδή δεν πρόκειται για σύμπτωση, κάτι λείπει για να περάσει στο επόμενο επίπεδο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News