Παναθηναϊκός: Την έπαθε για τα καλά το Τριφύλλι...
Εκεί που όλοι έλεγαν τα καλύτερα για τον βαθμό ετοιμότητας του Γιούρι Λοντίγκιν, το λάθος του ομογενή πορτιέρο που έφερε το πρώτο τέρμα της Μακάμπι θα συζητιέται καιρό.
Όπως κι η απόφαση του προπονητή να μην ενισχύσει το κέντρο του με τον τρεχαλατζή Τσέριν κι η απίστευτη απόφασή του να περάσει δεύτερο φορ, τρία λεπτά (!) πριν τη λήξη του ματς ενώ “καιγόσουν” για γκολ.
Η ομάδα είναι σε αγωνιστική κρίση κι ας το αρνείται ο Ιβάν, ξέρουμε τι βλέπουν τα μάτια μας κι αυτό ισχύει πολλές εβδομάδες τώρα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν χρόνια εκτός Ευρώπης, φέτος οι νίκες του με Μαρσέιγ, Ντνίπρο, Βιγιαρεάλ συζητήθηκαν πολύ και παντού, αλλά τι να το κάνεις που πάνω που ήταν στο χέρι του να περάσει στην επόμενη φάση και να συνεχίσει στο Κόνφερενς παίζοντας στην έδρα του, απέναντι σε κλαμπ από μη προηγμένη λίγκα που ο νους του είναι στον πόλεμο με τους Παλαιστινίους, “κέρασε φαρμάκι” τον κόσμο του.
Ελπίζουμε αυτή η αποτυχία να μην ακολουθεί καιρό την ομάδα, γιατί πρόκειται περί ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ κατραπακιάς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αγνώριστος ο Μπόγρης: έκοψε το μακρύ μαλλί και εμφανίστηκε ξανθός (pic)
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το AI «βλέπει» νικητή - Ποιος θα σηκώσει το Κύπελλο;
- Παναθηναϊκός: Ποιος ξένος είναι φαβορί να «κοπεί» με Ολυμπιακό
- Παναθηναϊκός: Η θέση που μπαίνει πρώτη στη μεταγραφική λίστα για το καλοκαίρι
- 15 μέρες, 5 ματς: Σωζεί τη χρονιά ή έρχεται τεράστιο κάζο για τον Παναθηναϊκό;