Παναθηναϊκός: Είχε τη βάση αλλά του έλειψε η ουσία

Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν δικαιούται να νιώθει αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα, όμως καλείται να διορθώσει ορισμένα πράγματα για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: Τα χρήματα που πήρε από Champions και Europa League

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν συνεπής με το ραντεβού χθες το βράδυ, καθώς μετά την ήττα κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ταξίδι του στην Ευρώπη πάντως λήγει εντελώς άδοξα και για ένα ακόμα ματς οι πράσινοι έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν, ότι αποκλείστηκαν άδικα, καθώς βάση της εικόνας τους ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Ουσιαστικά το ίδιο σενάριο το παρακολουθήσαμε φέτος και σε άλλα ματς με τον Παναθηναϊκό να είναι καλύτερος από τον αντίπαλο, αλλά να μην καταφέρνει στο τέλος να φύγει με το αποτέλεσμα που δικαιούται.

Κάτι όμως που επαναλμβάνεται, παύει να είναι τυχαίο και στην προκειμένη περίπτωση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του οφείλουν να δουν το πρόβλημα και να το επιλύσουν άμεσα, καθώς η χρονιά έχει δρόμο μπροστά της και οι εγχώριες διοργανώσεις… τρέχουν!

Οι πράσινοι έχουν τη βάση όλο αυτόν τον καιρό αλλά τους λείπει η ουσία. Κάτι που συμβαίνει κυρίως στα κρίσιμα και σημαντικά ματς που το «πρέπει» μπαίνει μπροστά και ζυγίζει περισσότερο απ’ ότι σ’ ένα μικρότερο ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες, αναποτελεσματικότητα και, σχεδόν, πάντα με την πρώτη του φάση ο αντίπαλος θα κάνει γκολ. Είτε από ατομικά λάθη της άμυνας είτε επειδή θα είναι πιο κυνικός από τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν οδυνηρό αποκλεισμό απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα όσα έγιναν και του στοίχισαν ως παράδειγμα, προκειμένου να βελτιωθεί και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει τίτλους που αυτή η ομάδα δικαιούται βάση της αγωνσιτικής της εικόνας.

Exit mobile version