Διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν στο γήπεδο της Λεωφόρου – Τι συνέβη
Διμοιρίες των ΜΑΤ, αρνήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες να μεταβούν στο γήπεδο της Λεωφόρου για στατική φύλαξη, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, για το Europa League.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 6 συνολικά διμοιρίες.
Κατά πληροφορίες φέρονται να υποστήριξαν πως θα παρέμβουν μόνο σε έκτακτη περίσταση, δηλαδή εάν σημειωθούν επεισόδια.
Η κίνηση αυτή, παρότι δεν οργανώθηκε από κάποιο συνδικαλιστικό φορέα, ερμηνεύεται ως ένδειξη συμπαράστασης στον αστυνομικό των ΜΑΤ, που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης, έξω από το κλειστό του Ρέντη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lawandorder.gr οι διμοιρίες που επρόκειτο να λάβουν θέση έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα αρνήθηκαν να μεταβούν στο σημείο και σταμάτησαν στη συμβολή της Αλεξάνδρας και Κηφισιάς.
Μάλιστα, λίγο αργότερα έλαβαν εντολή να μεταβούν στην έδρα τους στο Γουδί, ενώ σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο Live News, οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι θα μεταβούν στο γήπεδο μόνο σε περίπτωση επεισοδίων!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε έρχεται στην Ελλάδα ο Αντίνο - Το ποσό του deal
- Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Οι αλλαγές Μπενίτεθ και τα φοβαρί με ΑΕΚ
- «Βόμβα» από το Basketnews: Ο Παναθηναϊκός στη μάχη για Άρμονι Μπρουκς
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι ρήτρα «μαμούθ» για Αντίνο, το ποσό
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα και οι 4 αλλαγές που χρειάζονται