Παναθηναϊκός: Το κόλλημα και η παραδοχή στον Γιοβάνοβιτς...

Γιοβάνοβιτς: «Με ηρεμία στη διακοπή» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ακόμα και ο μεγαλύτερος επικριτής του προπονητή γνωρίζει κάτι απλό: ότι η ομάδα έχει -χάρη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς- ένα αποτελεσματικό παιχνίδι κι ότι η τύχη της κρίνεται συχνά από την εφαρμογή του.

Στα σπορ το να εξαρτάται μια νίκη και μια ήττα από την δική σου κυρίως απόδοση είναι κάτι σπουδαίο: είναι η σημαντική διαφορά της ομάδας που κερδίζει από άλλες που απλά προσδοκούν θαύματα.

Ο Σέρβος δεν πιστεύει στα θαύματα, πιστεύει στο παιχνίδι και καμιά φορά πανικοβάλλεται όταν δεν το βλέπει γιατί ξέρει ότι υπάρχει.

Στο μεταξύ καλό είναι να μαθαίνει κι αυτός: μπορεί να υπερβάλλουν όσοι λένε ότι το έχει σε …κακό να παρέμβει με αλλαγές πριν περάσει μία ώρα παιχνιδιού, αλλά δεν είναι και ψέμα.

Μονίμως συμβαίνει ακόμα κι όταν κάποιοι παίκτες δείχνουν φανερά ότι αδυνατούν να βοηθήσουν.

Ευχόμαστε απόψε να μην χρειαστεί μεγάλη προπονητική παρέμβαση και οι παίκτες να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News