Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα: Το πλάνο και το καμπανάκι κόντρα στους Ισραηλινούς...

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το παχυλό deal πολλών εκατ που... βγάζει τα λεφτά του!

Όπως όλα δείχνουν θα ξαναδούμε με Μακάμπι, Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδη μπροστά.

Η παρουσία αυτών στην επίθεση δημιουργεί μία τριπλέτα που μαζί με τα ανεβάσματα των μπακ είναι ικανή να “πνίξει” έναν αντίπαλο που μόνο αμύνεται, όσο ταυτόχρονα δύναται να φτιάξει όμορφες επιθέσεις.

Φυσικά η Μακάμπι δεν είναι ΟΦΗ, θα παίξει τα ρέστα της για τη νίκη αφού μόνο αυτή την βολεύει για να προκριθεί και μας έχει δείξει στον πρώτο γύρο ότι μπορεί να σου βάλει δύσκολα.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα βρει αντίπαλο που θα αμυνθεί σε πολύ χαμηλά μέτρα, οι Ισραηλινοί έχουν επιθετικά τρεξίματα, καλύπτουν καλά αποστάσεις για να σε απειλήσουν.

Στο χέρι του γηπεδούχου είναι να τους χτυπήσει (και)στην κόντρα αφού η ταχύτητα Βαγιαννίδη, Αϊτόρ, Παλάσιος είναι όπλο.

Γενικά η επιθετικότητα των μπακ σου είναι στοιχείο που το βλέπουμε συνεχώς φέτος. Δεν είναι απλό, αποτελεί επιτυχία όλης της ομάδας το γεγονός πως παίρνει παιχνίδια έχοντας τους ακραίουςαμυντικούς σε τόσο ψηλά μέτρα.

Ο Χουάνκαρ και ο Μλαντένοβιτς αγωνίζονται σαν δημιουργοί από αριστερά, ανεβαίνουν και μένουν, ενώ ο Βαγιαννίδης έχει πατήματα σε συχνότητα και διάρκεια στην αντίπαλη περιοχή δεύτερου επιθετικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News