Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μακάμπι Χάιφα!

Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μακάμπι Χάιφα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League σε ένα παιχνίδι τελικό.

Το «τριφύλλι» κρατάει την τύχη στα χέρια του. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του γκρουπ και γνωρίζει πως, με νίκη θα κερδίσει όχι μόνο την αποψινή του αντίπαλο, αλλά και το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του φετινού Europa Conference League!

Ακόμα και η ισοπαλία «κάνει» στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, αφενός το γεγονός πως επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η ομάδα του ποτέ δεν έχει μπει σε παιχνίδι με το σκεπτικό να μην χάσει -αφού, άλλωστε, πολλές φορές σε ανάλογη περίπτωση γίνεται και η «στραβή».

Αφετέρου ότι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην διοργάνωση και θέλει να κλείσει την συγκεκριμένη φάση νικηφόρα, οδηγούν στο συμπέρασμα πως θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια από μέρους των «πράσινων» προκειμένου να πάρουν το… πολυπόθητο «τρίποντο».

Με εξαίρεση το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα του Φίλιπ Τζούριτσιτς, αλλά και τους «γνωστούς» τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει να διαχειριστεί άλλα προβλήματα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Μπερνάρ, Βιλένα, Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι:

Κέουφ, Χάγκαγκ, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκέρσον, Κορνούντ, Καφουμανά, Μοχάμεντ,

Τσερί, Ντιν, Πιερό

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News