Παναθηναϊκός: Ένα βράδυ στη Λεωφόρο... ευρωπαϊκό βράδυ, χιλιάδες συναισθήματα!

Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός 5-0: Τα highlights από την πεντάρα στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ δίνει ένα πολύ κρίσιμο ματς στην ιστορική του έδρα και θέλει δύο αποτελέσματα προκειμένου να συνεχίσει και το νέο έτος στην Ευρώπη.

Η Λεωφόρος ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πύλες της για ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου οι πράσινοι θέλουν δύο αποτελέσματα, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στο Conference League μέσω της τρίτης θέσης στο Europa League.

Κακά τα ψέματα τα χρόνια που έλειψε ο Παναθηναϊκός από την Ευρώπη ήταν πολλά, πάρα πολλά και το μέγεθος του συλλόγου από μόνο του, τον πιέζει να βρίσκεται σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις κάθε χρόνο.

Στα χέρια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς οι πράσινοι μεταμορφώθηκαν και έδειξαν ότι έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να επιστρέψουν και πάλι εκεί που ανήκουν. Δηλαδή στα ψηλά πατώματα κάθε διοργάνωσης.



Από εκεί και πέρα το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θυμίζει ένδοξες βραδιές του παρελθόντος. Εκεί όπου οι πράσινοι έζησαν μεγάλες νίκες, προκρίσεις, διακρίσεις και έγραψαν τη δική τους μοναδική ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει ραντεβού με την ιστορία και σήμερα και καλείται σ’ ένα απαιτητικό αλλά στα μέτρα του παιχνίδι να είναι συνεπής και να πετύχει ξανά. Να γίνει Panathinaikos!

Άλλωστε δεν έχουν περάσει και πολλά χρόνια από το «όλε, όλε, όλε» στις εξέδρες της ιστορικής έδρας, ούτε από την υπόκλιση σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων προς το σύλλογο και τον κόσμο του.

Ήρθε η ώρα οι πράσινοι να ζήσουν ξανά αυτές τις στιγμές, οι οποίες παράλληλα θα ξυπνήσουν ένα μεγαθήριο που στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε… ύπνωση!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News