Βέργης: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν έρθει τρίτος, δεν αξίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη»

Βέργης: «Χάνει λάδια και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» για την από εδώ και πέρα ευρωπαϊκή πορεία που καλείται να κάνει ο Παναθηναϊκός.

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης, μέσω της εφημερίδας «Live Sport» ανέφερε τη δική του άποψη αναφορικά με τη μετέπειτα ευρωπαϊκή πορεία του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος θεωρεί πως αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να τερματίσει στην τρίτη θέση του Europa League, τότε δε θα αξίζει να συνεχίσει και στην Ευρώπη, καθώς έχει το μαχαίρι και το πεπόνι στα χέρια του αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Ο Γιοβάνοβιτς και οι άλλοι προπονητές δούλεψαν μέσα σε ένα “αλλόκοτο” περιβάλλον, όντας υποχρεωμένοι να καταλάβουν οι ίδιοι και να εξηγήσουν στους παίκτες τους τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την “παράνοια” στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, πρέπει πρώτα να (ξανα)μπεί σε “ατμόσφαιρα αγώνα” και δευτερευόντως να αποβάλει εντελώς από το μυαλό του ότι “πάει για δύο αποτελέσματα”. Με δύο λόγια το θέμα είναι πρώτα πνευματικό και μετά αγωνιστικό. Αυτή είναι η “αλυσίδα” της νίκης.

Δεν “υπάρχουν” δύο αποτελέσματα. Αυτά σε μπλέκουν και πολλές φορές σε οδηγούν στο να χάσεις τον στόχο σου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει από την αρχή να μπει στο ματς μόνο για να νικήσει τη Μακάμπι. Να δημιουργήσει, να πιέσει, να σκοράρει νωρίς για να της μεταφέρει όλο το άγχος. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς επανήλθε φέτος στην Ευρώπη και πρέπει πρώτα να προσφέρει στον εαυτό της το μίνιμουμ της πολυτέλειας, δηλαδή τη συνέχεια στους “32” του Conference League. Εδώ που τα λέμε, αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να έρθει τρίτος ξεπερνώντας τη Μακάμπι Χάιφα τότε δεν αξίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Τόσο απλά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News