Παναθηναϊκός: Η απάντηση του Βαγιαννίδη έχει πολλές... μεταφράσεις

Παναθηναϊκός: Θα σκάσει η «βόμβα» με Βαγιαννίδη...

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έκανε μια σπουδαία δήλωση στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία έχει πολλές μεταφράσεις.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρέθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προκειμένου να μιλήσει για τη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ως τελικός για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε περίπτωση που φέρει νίκη ή ισοπαλία, τότε θα βρεθεί μέσω της τρίτης θέσης του Europa League στην επόμενη φάση του Conference League.

Μάλιστα ο Έλληνας δεξιός μπακ αποτελεί γέννημα θρέμμα του Τριφυλλιού, καθώς έχει προέλθει από τις ακαδημίες του και γενικότερα γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο, ενώ ταυτόχρονα τον πονάει κιόλας. Έχει δεθεί μαζί του με λίγα κι απλά λόγια.

Κάτι που φάνηκε και στη συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι, όταν σε ερώτηση των δημοσιογράφων εκείνος απάντησε: «Πρέπει να τιμάμε το Τριφύλλι που φοράμε».

Μια απάντηση που έχει πολλές πτυχές κι αποδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως όλες οι ομάδες θα πρέπει να ρίχνουν μια ματιά και να στηρίζουν περισσότερο τα παιδιά των ακαδημιών τους.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Διότι αυτά τα παιδιά αγαπάνε το σύλλογο, ξέρουν που βρίσκονται και είναι διατεθειμένα να δώσουν το 110% για το σήμα που φορούν στο στήθος τους. Δεν είναι παίκτες-επαγγελματίας που απλά θα κοιτάξουν να κάνουν τη δουλειά τους και να… φύγουν!

Το ποδόσφαιρο, μπορεί να χάνεται στις μέρες μας, θέλει και συναίσθημα, ρομαντισμό, αλλιώς δεν είναι αγνό κι ο Βαγιαννίδης απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πόσο αγνός είναι αρχικά σαν φίλαθλος, κυλλάει πράσινο αίμα στις φλέβες του, κι έπειτα πόσο επαγγελματίας παίκτης είναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News