Έσκασε τώρα: Αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Superleague!

Έσκασε τώρα: Αρχίζει ξανά το πρωτάθλημα της Superleague!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA οι διαιτητές παίρνουν την απόφαση να βάλουν σε… αναστολή την αποχή τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.

Κανονικά θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League, καθώς οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι οι διαιτητές παίρνουν την απόφαση να βάλουν στον… πάγο την απόφασή τους για αποχή, λόγω της οποίας δεν υπήρξε δράση την περασμένη εβδομάδα.

Μετά την ανακοίνωση-βόμβα του Σταύρου Μάνταλου ότι με απόφαση της UEFA δεν πρόκειται να έρθουν ξανά ξένοι ρέφερι στην Ελλάδα τη φετινή σεζόν, έπειτα από όσα έχουν συμβεί, οι διαιτητές και βοηθοί της SL1 κλήθηκαν να ψηφίσουν για το αν θα επιστρέψουν στη δράση από αυτό το Σαββατοκύριακο, με φόντο πάντα και τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (18/12) με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News