Πιέσεις σε Αλαφούζο, δεν δείχνει «ζεστός»!

Στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος για το παιχνίδι με τη Ρεν

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχεται πιέσεις από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League προκειμένου ν’ αναλάβει εκείνος την προεδρία της Super League.

Χθες πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ της Super League με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μάλιστα να παραιτείται από πρόεδρο πριν εξεταστεί η πρόταση μομφής που ειχάν κάνει κατά του οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» οι ομάδες πιέζουν πλέον τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλάβει τα ηνία της προεδρίας στη Super League ή τουλάχιστον να είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να πείσει την κυβέρνηση να αναστείλει τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Παρ’ όλα αυτά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δε δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» στα ενδεχόμενα αυτά, ενώ πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα στη Λίγκα και ποιος τελικά θ’ αναλάβει πρόεδρος αυτής.

Τέλος, μετά το χθεσινό Δ.Σ να αναφέρουμε ότι και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ απομακρύνθηκε από τη θέση του, καθώς είχε αναλάβει το project της επαγγελματικής διαιτησίας, το οποίο και απέτυχε όπως αποδείχθηκε στην πράξη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News