Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα για τα κρίσιμα!
Με την Μακάμπι πας για δύο αποτελέσματα για να παίξεις Ευρώπη και την άνοιξη.
Οι Ισραηλινοί είναι καλή ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι είχες σωθεί από το μεγάλο ματς του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με την κριτική να είναι σκληρή για τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκείνη την βραδιά.
Γενικώς μας αρέσει να μιλάμε πολύ για προπονητές στην Ελλάδα. Στα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα το κάνουμε γιατί ελπίζουμε ότι η σοφία κι η διαβολιά τους θα μικρύνει τη διαφορά σε βραδιές που οι αρτίστες τους δεν είναι σε φόρμα.
Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη: οι προπονητές δύσκολα κερδίζουν καλύπτοντας την διαφορά ποιότητας ή καλής ημέρας που μπορεί να έχουν οι ομάδες.
Η σοφία τους κι η συμμετοχή τους είναι συχνά καθοριστική μα δεν αρκεί, τουλάχιστον δεν αρκεί πάντα.
Ο λόγος στους παίκτες του Παναθηναϊκού ,λοιπόν, την Πέμπτη που με την στήριξη του κοινού τους θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τους Ισραηλινούς πριν η Λεωφόρος κλείσει για το κοινό ως τον Φλεβάρη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ