Παναθηναϊκός: Ήρθε η ώρα για τα κρίσιμα!

Τεράστια βελτίωση στην επίθεση - Εννέα γκολ παραπάνω ο Παναθηναϊκός σε σχέση με πέρσι!

Με την Μακάμπι πας για δύο αποτελέσματα για να παίξεις Ευρώπη και την άνοιξη.

Οι Ισραηλινοί είναι καλή ομάδα και στο πρώτο παιχνίδι είχες σωθεί από το μεγάλο ματς του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, με την κριτική να είναι σκληρή για τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκείνη την βραδιά.

Γενικώς μας αρέσει να μιλάμε πολύ για προπονητές στην Ελλάδα. Στα δημοφιλή ομαδικά αθλήματα το κάνουμε γιατί ελπίζουμε ότι η σοφία κι η διαβολιά τους θα μικρύνει τη διαφορά σε βραδιές που οι αρτίστες τους δεν είναι σε φόρμα.

Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη: οι προπονητές δύσκολα κερδίζουν καλύπτοντας την διαφορά ποιότητας ή καλής ημέρας που μπορεί να έχουν οι ομάδες.

Η σοφία τους κι η συμμετοχή τους είναι συχνά καθοριστική μα δεν αρκεί, τουλάχιστον δεν αρκεί πάντα.

Ο λόγος στους παίκτες του Παναθηναϊκού ,λοιπόν, την Πέμπτη που με την στήριξη του κοινού τους θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τους Ισραηλινούς πριν η Λεωφόρος κλείσει για το κοινό ως τον Φλεβάρη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News