Επίσημο: Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα

Επίσημο: Ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα

Η UEFA ανακοίνωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (14/12, 19:45) τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μάλιστα η UEFA όρισε τον διαιτητή Γκιόργκι Καμπάκοφ να διευθύνει τον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς το αποτέλεσμά του θα καθορίσει ποιος από τους δύο θα συνεχίσει στους «16» του UEFA Conference League.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο 37χρονος Βούλγαρος είχε διευθύνει στις 28/2/2021 το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-1 για την 24η αγωνιστική της Super League, ενώ έχει οριστεί αρκετές φορές σε παιχνίδια στην Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News