Προτάθηκαν δύο προσεχώς ελεύθεροι στόπερ από την Τουρκία στον Παναθηναϊκό! (vids)

Προτάθηκαν δύο προσεχώς ελεύθεροι στόπερ από την Τουρκία στον Παναθηναϊκό! (vids)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει σε αμείωτους ρυθμούς να «σκανάρει» την αγορά για την εύρεση του εκλεκτού στόπερ, ενώ παράλληλα «σκάνε» και οι προτάσεις από τους ατζέντηδες.

Επειγόντως χρειάζεται να πάρει στόπερ ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στις συνεχόμενες υποχρεώσεις του στην Ελλάδα (και στην Ευρώπη αν πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα).

Το Τριφύλλι έχει τις κεραίες του στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, εκεί όπου αρκετές ομάδες δεν εμφανίζονται αρνητικές να συνεναίσουν στην πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Από την Τουρκία, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει δύο έτοιμες περιπτώσεις στόπερ, τους Έντγκαρ Λε και Ιμπραχίμ Ντρεσάι.

Ο Έντγκαρ Λε από τη Γουινέα ανήκει στην Μπασακσεχίρ, αποκτήθηκε από την Τράμπζονσπορ, αλλά δεν είχε την επιθυμητή πορεία στην… ομάδα του Ταγίπ Ερντογάν. Φέτος έχει καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πέσει η χρηματική του αξία στα 2 εκατ. ευρώ.

Η άλλη περίπτωση ακούει στο όνομα Ιμπραχίμ Ντρεσάι (Ντρέσεβιτς) με 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (2 ασίστ) με τη φανέλα της Καραγιουμρούκ. Η χρηματική αξία του ποδοσφαιριστή από το Κόσοβο ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό που προκύπτει από τους ατζέντηδες είναι πως μπορούν αμφότεροι να αποκτηθούν από τον Παναθηναϊκό έναντι χαμηλού αντιτίμου. Τα συμβόλαια των παικτών λήγουν τον Ιούνιο του 2024 και από τον Ιανουάριο θα μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιονδήποτε σύλλογο θελήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News