Παναθηναϊκός: Ο διακαής μεταγραφικός πόθος ελέω Ιανουαρίου!

Του βγήκαν! Τα «τρικ» του Γιοβάνοβιτς στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Μακάρι ο Παναθηναϊκός να πάει σε λύση πρωτοκλασάτου στόπερ τον Γενάρη. Με την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη ο σύλλογος θωρακίζεται.

Είναι δείγμα μεγάλης ομάδας και σωστής νοοτροπίας να φέρνεις στις μεταγραφές καλύτερο ποδοσφαιριστή από αυτούς που έχεις. Στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να πάρει τους επόμενους τίτλους θα έχει την ασφάλεια πως με Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και τον καινούργιο μπακ θα διαθέτει μια εξαιρετική τριπλέτα.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά στο εκτελεστικό κομμάτι στα ντέρμπι για να εκμεταλλευτεί την ιστορική ευκαιρία που του δίνεται φέτος. Τα όπλα του επιθετικά είναι η εκπληκτική κατάσταση του Ιωαννίδη που κινείται σταθερά σε υψηλό επίπεδο απόδοσης και τα σπάνια επιθετικά προσόντα που διαθέτει ο Αϊτόρ.

Είναι ευλογία για τον Ιβάν το γεγονός πως διαθέτει επίσης μπακ που έχουν συχνότητα εξτρέμ στα πατήματα τους στην αντίπαλη περιοχή. Ο Μλαντένοβιτς π.χ είναι μία λύση πολυτελείας που προσφέρει τον παραπάνω ποδοσφαιριστή μπροστά που δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει η αντίπαλη άμυνα.

Δίνει την δυνατότητα στον πρωτοπόρο να βρίσκει λύσεις σε ροή αγώνα σε παιχνίδια που δεν είναι η ανάπτυξη του σε υψηλό επίπεδο και δεν βρίσκει συνεργασίες. Με καλά σέντερ μπακ, επιθετικογενείς πλάγιους και φορ που θα σκοράρει +20 γκολ το χρόνο έχεις μια εξαιρετική βάση!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News