«Βράζει» η Μακάμπι Χάιφα εν όψει Παναθηναϊκού

«Βράζει» η Μακάμπι Χάιφα εν όψει Παναθηναϊκού

Το κλίμα στη Μακάμπι Χάιφα εν όψει Παναθηναϊκού δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τη γκέλα στο πρωτάθλημα.

Το βράδυ της Πέμπτης (14/12) η Μακάμπι δίνει το κρισιμότερο ματς της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού μόνο με νίκη θα συνεχίσει στο Conference League.

Στο τελευταίο της τεστ πάντως δεν έπεισε, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Μπεϊτάρ κι έμεινε στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τη Μακάμπι και στο 20ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Σουά. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη, πίεσαν ψηλά, έγιναν απειλητικοί και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 69ο λεπτό με τον Ραφαέλοφ, που είχε μπει δέκα λεπτά νωρίτερα στο ματς. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μιγκέλ Σίλβα αποβλήθηκε και άφησε την Μπεϊτάρ με παίκτη λιγότερο, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ως το τέλος και πήραν το βαθμό.

Το κλίμα πάντως στις τάξεις των Ισραηλινών δεν είναι το καλύτερο μετά το χθεσινό 1-1 με την Μπεϊτάρ, καθώς πλέον η Μακάμπι Χάιφα είναι τέταρτη και στο -6 από την πρωτοπόρο Μακάμπι Τελ Αβίβ. «Αν δεν ξυπνήσουμε και αν συνεχίσουμε να χάνουμε έτσι βαθμούς, θα αποχαιρετήσουμε από νωρίς το πρωτάθλημα», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Μεσάι Ντέγκο.

Πλέον η Μακάμπι Χάιφα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Λεωφόρου αναμένοντας τα νεότερα για δύο τραυματίες. Ο Ισραηλινός στόπερ Σον Γκόλντμπεργκ (13 συμμετοχές φέτος) και ο μεσοαμυντικός από τον Νίγηρα Αλί Μοχάμεντ (19 συμμετοχές και 1 ασίστ φέτος) είναι στο… όριο για να προλάβουν ή να χάσουν το κρίσιμο παιχνίδι που έρχεται.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News