Όλα δείχνουν «λουκέτο» στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο ο «τελικός» με τη Μακάμπι, το πιο πιθανό σενάριο!

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινώνσει η κυβέρνηση τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Σήμερα, στις 12:30 κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, θα ανακοινωθούν οι κυβερνητικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μετά τα τραγικά γεγονότα και τα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη» το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού ο οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Τα μέτρα που εξετάζονται

1) Ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου σχετικά με την παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. στις θύρες των οργανωμένων οπαδών. Το ζητούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί, καθώς κινδυνεύει η ζωή τους. Σε αυτή την περίπτωση, η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

2) Διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Ακούγεται πολύ τολμηρό, αλλά κυβερνητικές πηγές δεν διαψεύδουν τίποτα λέγοντας πως οι αποφάσεις του πρωθυπουργού θα είναι αυστηρές, καθώς «δεν πάει άλλο».

3)Διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Το πιο πιθανό σενάριο

Όπως μετέφερε το απόγευμα της Κυριακής ο Κυριάκος Θωμαΐδης στη «Δίκη», η απόφαση της κυβέρνησης είναι για να παρθεί οριζόντιο μέτρο και συγκεκριμένα για κεκλεισμένων των θυρών παντού μέχρι νεωτέρας.

Σε περίπτωση που όντως επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, τότε είναι πολύ πιθανό ο αγώνας του Παναθηναϊκου με τη Μακάμπι στη Λεωφόρο να πραγματοποιηθεί χωρίς κόσμο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News