Το μήνυμα του Παναθηναϊκού κατά της διαφθοράς! (vid)
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της διαφθοράς ο Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα, με ένα video που ανέβασε στα social media.
Σε αυτό πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Ζέκα, ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Φώτης Ιωαννίδης που ζητούν να παίζουν υπό δίκαιους όρους.
Αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού:
«Οι φίλαθλοί μας πληρώνουν αρκετά χρήματα για να μας στηρίζουν και να μας βλέπουν να παίζουμε στον αγωνιστικό χώρο.
Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να παίζουμε και οι φίλαθλοι μας να βλέπουν τους αγώνες χωρίς παρεμβολές, χωρίς αμφισβητήσιμες αποφάσεις.
Χαίρομαι που στηρίζω αυτή την καμπάνια για να δώσω στους φιλάθλους μας την ελπίδα οτι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν για ένα καλύτερο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»