Τα έξι συμβόλαια που λήγουν: Οι πιθανότητες παραμονής και η έκπληξη

Τα έξι συμβόλαια που λήγουν: Οι πιθανότητες παραμονής και η έκπληξη

Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετά συμβόλαια παικτών τα οποία λήγουν το καλοκαίρι και θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με το καθένα.

Τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι αυτά των Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Τιν Γετβάι, Γιάννης Κώτσιρας, Χουάνκαρ και Μπερνάρ.

Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές θα έχουν το δικαίωμα να μιλήσουν και να συμφωνήσουν με όποια ομάδα θέλουν τον προσεχές Γενάρη.

Εμείς πάμε να αναλύσουμε κάθε υπόθεση ξεχωριστά:

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Ο Ιταλός τερματοφύλακας βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μέχρι στιγμής υπάρχει οικονομική διαφορά ύψους περίπου 300.000 ευρώ (οι πράσινοι δίνουν 700.000, ο Μπρινιόλι ζητά 1.000.000) ανάμεσα στις δυο πλευρές όμως και οι δυο θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σεμπάστιαν Παλάσιος: Είναι πιο επιδραστικός από ποτέ και κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος μέχρι στιγμής. Είναι παίκτης ομάδας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον λατρεύει και έτσι είναι δεδομένο ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος της πρότασης των πρασίνων και φυσικά από το ενδιαφέρον άλλων ομάδων καθώς μην ξεχνάμε ότι ο Τούκου έχει πολύ καλό όνομα ειδικά στη Λατινική Αμερική.

Τιν Γετβάι: Ο Κροάτης έχει αποκτηθεί ως δανεικός για 1 χρόνο με οψιόν αγορά 1,5 εκατ, ευρώ για το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει την διαφορά ενώ έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη. Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε ότι παίζει ασταμάτητα χωρίς να έχει κάνει και προετοιμασία. Το δεύτερο μέρος της σεζόν θα κρίνει τα πάντα για τον Γετβάι.

Γιάννης Κώτσιρας: Είναι και αυτός παίκτης ομάδας, είναι σταθερός και δίνει πάντα ότι έχει και δεν έχει στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος έχει μοιραστεί τον χρόνο συμμετοχής με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στο δεξί άκρο της άμυνας και είναι δεδομένο πως θέλει να παραμείνει στο Σύλλογο. Όλα θα εξαρτηθούν από τον απόφαση του Γιοβάνοβιτς αλλά και από την αγωνιστική πορεία του Βαγιαννίδη. Καθώς αν ο μικρός συνεχίσει να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται ως βασικός τότε ο Αρκάς μπακ θα παραμείνει στην ομάδα, σε διαφορετική περίπτωση το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει. Όλα ανοικτά.

Χουάνκαρ: O Iσπανός πια έχει πατήσει στα 33 ενώ έχασε 1 μήνα αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των όσων συνέβησαν στο Καραϊσκάκη. Σίγουρα μιλάμε για ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει προσφέρει πολλά και αναμένεται να προσφέρει κι άλλα φέτος αλλά μην ξεχνάμε ότι και ο Μλαντένοβιτς βρίσκεται στα 32. Έτσι μπορεί να υπάρξει σκέψη για να αποκτηθεί κάποιος πιο νεαρός παίκτης. Πάντως αν ο Χουάνκαρ πιάσει και πάλι υψηλά επίπεδα απόδοσης τότε δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη, να ανανεώσει και να παραμείνει πράσινος.

Μπερνάρ: Ο Βραζιλιάνος είναι μια κατηγορία μόνος του, τα δημοσιεύματα για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν ενώ αρκετές ομάδες στη Βραζιλία σφάζονται στα πόδια του. Από την πλευρά του, δεν έχει γίνει η παραμικρή δήλωση και ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, φέτος παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος και κάνει την διαφορά για την ομάδα του. Όμως για να παραμείνει θα πρέπει να δεχθεί μεγάλη μείωση αποδοχών καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίσει να παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις εμφανίσεις του από δω και πέρα αλλά και από το ποια θα είναι η επιθυμία του στο τέλος της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News