Τσουκαλάς για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Δεν είναι καλό αυτό που έγινε - Θέλω να σταματήσουμε!» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς σχολίασε τα επεισόδια στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Τσουκαλάς για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Δεν είναι καλό αυτό που έγινε - Θέλω να σταματήσουμε!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Άντε Γεια:

«Στα 24 χρόνια εκπομπή, μια ή δύο φορές που χάνει η ομάδα μου στο ποδόσφαιρο, είμαι λίγο στενοχωρημένος. Αυτό συμβαίνει στα πρωταθλήματα, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο βόλεϊ.

Στα 24 χρόνια, 4-5 φορές, λίγο καιρό πριν, είχα πει να μη γίνονται αυτά, εννοώ για το παιδί του Άρη ή στη Φιλαδέλφεια. Είμαστε κατά. Το γήπεδο είναι να πηγαίνουμε να υποστηρίζουμε την ομάδα μας, να φωνάζουμε. Δεν πρέπει κανείς να περνάει την κόκκινη γραμμή.

Κινδυνεύει ένας αστυνομικός να χάσει τη ζωή του. Εγώ του εύχομαι και σαν εκπομπή, να γίνει καλά. Για πενήντα μπαχαλάκηδες, μη βάζετε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ούτε για πενήντα Παναθηναϊκούς. Θα γίνει καλά με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών, ο άνθρωπος να πάει σπίτι του, στην οικογένειά του. Δεν είναι καλό αυτό που έγινε χθες.

Όπως έχει ευθύνη η αστυνομία με τους Κροάτες… η αστυνομία δεν γίνεται να μπαίνει μέσα στο γήπεδο, για 50 μπαχαλάκηδες και να κάνει προσαγωγές σε 350 άτομα. Υπήρχαν χορηγοί, μεγάλοι άνθρωποι. Κι αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος της αστυνομίας. Ένας αν φταίει, ας πληρώσει. Δεν θα πληρώσουν τα εκατομμύρια του Ολυμπιακού.

Αν αυτό γινόταν στο Καραϊσκάκης, η αστυνομία θα έκανε 30.000 προσαγωγές για να τους πάρει αποτυπώματα; Αν αυτή η φωτοβολίδα χτύπαγε έναν οπαδό, θα είχε πάρει τέτοια έκταση; Δηλαδή η αστυνομία θα έλεγε ”ελάτε όλοι μέσα”; Αν ήταν ένας απλός οπαδός, δεν θα γινόταν τίποτε. Εγώ σαν Τάκης, και σαν εκπομπή σας λέω δεν πρέπει να γίνουν άλλη φορά τέτοιου είδους ενέργειες.

Τα επεισόδια έγιναν 800 μέτρα μακριά από το γήπεδο. Η σημασία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη. Και οι αστυνομικοί και εμείς οι οπαδοί πρέπει να μην προκαλούν. Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο. Έχω βαρεθεί να ακούω και το μαχαίρι και το κόκκαλο.

Σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός κέρδιζε 1-0 σετ, να γίνονται τέτοια πράγματα! Εύχομαι να είναι το τελευταίο… Θέλω να σταματήσουμε!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News