Παναθηναϊκός: Τι σηματοδότησε η επιστροφή του Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Ενδεκάδα με έκπληξη κόντρα στη Ρεν - Τα νεότερα για Χουάνκαρ

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είχαμε την επανεμφάνιση του Χουάνκαρ μετά από εβδομάδες.

Ο Ισπανός φαντεζί δεν είναι, αλλά παραμένει πολύτιμος.

Όσες φορές τον βλέπουμε να κολλά τη μπάλα στο πόδι χαϊδεύοντας τις καμπύλες της, να την ανοίγει με το εξωτερικό στον χώρο για τον παίκτη που ακολουθεί, κάθε φορά που επιταχύνει ή που εμφανίζεται σε σημεία του γηπέδου που δεν τον περιμένεις για να κάνει πότε κάτι απλό και πότε κάτι απρόβλεπτο, βλέπουμε την εκδοχή ενός παίκτη με δεκάδες ματς στην Πριμέρα Ντιβιζιόν που στα μέρη μας μπορεί να σταθεί ακόμα κι αν του βάλεις στα παπούτσια…χαλίκια!

Ο βετεράνος μπακ μπορεί να συνθέσει ωραίο δίδυμο με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, να μιμείται ο ένας τον άλλο στις περιστροφές και στις συγκλίσεις τους, στα ανοίγματα και στις εφόδους τους. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί μελλοντικά να έχει ως αποτέλεσμα διάφορα μικρά αριστουργήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News