Παναθηναϊκός: Τα θετικά και τα αρνητικά της διακοπής

Παναθηναϊκός: Μοίρασε γκολ και θέαμα στον πρώτο γύρο

Η 14η αγωνιστική της Super League δε θα γίνει κι επίσημα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του για το επόμενο ματς της ομάδας που είναι κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα.

Όπως έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες επίσημο, η 14η αγωνιστική της Super League δε θα πραγματοποιηθεί μετά τα όσα έλαβαν χώρα με κεντρικό πρόσωπο τον διαιτητή Αναστάσιο Παπαπέτρου.

Αυτό οδήγησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αναπροσαρμογή των πλάνων του, καθώς το επόμενο παιχνίδι του Τριφυλλιού είναι την ερχόμενη Πέμπτη (14/12).

Σίγουρα απ’ αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός κερδίζει ορισμένα πράγματα αλλά παράλληλα χάνει και κάποια άλλα, καθώς πάντα το νόμισμα σε οτιδήποτε έχει δύο όψεις.

Αρχικά ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πως οι πράσινοι θα κατέβουν να παίξουν σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίχως να έχουν τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια τους, καθώς η αποχή θα είναι μεγάλη.



Μιλώντας με ημερομηνίες, ο Παναθηναϊκός έδωσε το τελευταίο του ματς κόντρα στον ΟΦΗ στις 03/12 και το επόμενο θα είναι έντεκα μέρες μετά (14/12).

Από εκεί και πέρα όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει πως θα έχει την ευκαιρία να αποφορτίσει τους παίκτες του από ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα, κυρίως τα στόπερ του, κι από την άλλη πλευρά να κερδίσει περισσότερο χρόνο αναφορικά με την περίπτωση του Χουάνκαρ.

Οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι που αγωνίζονται ακατάπαυστα, ο δεύτερος αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση, θα πάρουν πολύτιμες ανάσες που χρειάζονται, καθώς έχουν κληθεί στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ν’ ανταποκριθούν χωρίς να έχουν κάποιον άλλον από πίσω τους.

Τέλος, ο Χουάνκαρ μετά την επιστροφή του στη δράση από τον τραυματισμό που του είχε προκαλέσει μια κροτίδα στο Φαληρικό Στάδιο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα πάρει ακόμα περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του και με δεδομένο ότι έχει αγωνιστεί μερικά λεπτά στα προηγούμενα ματς, συγκεντρώνει πιθανότητες να είναι βασικός με τη Μακάμπι Χάιφα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News