Παναθηναϊκός: Έμφαση στα τελειώματα - Οι γνωστές απουσίες

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του όσον αφορά το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης με την Μακάμπι Χάιφα για την 6η αγωνιστική του Europa League.

Πού να βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός με τόσες διακοπές και... αναβολές;

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μη δώσει τελικά το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο το ερχόμενο σ/κ, όμως άπαντες στην ομάδα προετοιμάζονται με σκοπό να είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό με τη Μακάμπι Χάιφα.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στα τελειώματα, ενώ παράλληλα οι Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον ακολούθησαν θεραπεία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Θεραπεία για Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News