Παναθηναϊκός: Συναγερμός με Μακάμπι Χάιφα - 800 Ισραηλινοί στην Αθήνα!

Μακάμπι Χάιφα: Ο πόλεμος και η πιθανή αλλαγή δεδομένων

Η Μακάμπι Χάιφα ενημέρωσε κι επίσημα ότι πήρε 800 εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κι αναμένεται να έχει κόσμο στη Λεωφόρο.

Η Μακάμπι Χάιφα ανακοίνωσε κι επίσημα πως θα έχει στη Λεωφόρο 800 περίπου οπαδούς, καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει το συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων για το παιχνίδι-τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά για τα μέλη από σήμερα, ενώ την Κυριακή (10/12) θα μπορούν να το προμηθευτούν όλοι οι φίλαθλοι της Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μακάμπι Χάιφα:

«Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News