Παναθηναϊκός: Θέλει προσοχή η Μακάμπι - Να προκριθεί για πολλούς λόγους

Europa League: Ζήτησε αναβολή η Μακάμπι Χάιφα - Τι ισχύει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα της Μακάμπι Χάιφα με τη Βιγιαρεάλ πηγαίνει για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός περίμενε το εξ’ αναβολής παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τη Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να έχει μια πιο ακριβής εικόνα για το τελευταίο παιχνίδι του με τους Ισραηλινούς στο Europa League.

Οι πράσινοι έχουν αποχαιρετήσει έτσι κι αλλιώς το Europa League και πλέον θα προσπαθήσουν να προκριθούν στο Conference League έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος τους, καθώς πάνε για δύο αποτελέσματα.

Τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός μετράει 4 πόντους στον όμιλο έναντι 2 της Μακάμπι Χάιφα κι αυτό σημαίνει πως του κάνει εκτός από τη νίκη και η ισοπαλία, προκειμένου να προκριθεί στο Conference League.

Παρ’ όλα αυτά το παιχνίδι της άλλης Πέμπτης στη Λεωφόρο δεν αναμένεται να είναι εύκολο και θέλει ιδιαίτερη προσοχή απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον καθένα με τον τρόπο που αγωνίζεται.

Συγκεκριμένα η Μακάμπι Χάιφα θα κοιτάξει να παίξει πίσω προκειμένου να διασφαλίσει όσο γίνεται το μηδέν κι έπειτα να «πληγώσει» την άμυνα του Τριφυλλιού με κάποια κόντρα επίθεση ή από κάποια στημένη φάση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News