Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψάχνει έτοιμο στόπερ που θα προσφέρει κατευθείαν

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα και θα δώσει λύσεις στους πράσινους.

Απρόοπτο στο 4' για τον Παναθηναϊκό - Αποχώρησε με δάκρυα ο Μάγκνουσον

Ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι προχώρησε σε μια τρομερά στοχευμένη ενίσχυση, καθώς απέκτησε παίκτες σε όλες τις θέσεις, οι οποίοι ήταν παράλληλα και ποιοτικοί με το ρόστερ αυτόματα να γίνεται πολύ καλύτερο από πέρυσι.

Ωστόσο στο ποδόσφαιρο παραμονεύει και ο παράγοντας «Χ», ο οποίος πολλές φορές ανατρέπει τα δεδομένα, όπως έγινε και στην περίπτωση του Τριφυλλιού με τον σοβαρό τραυματισμό του Χόρντουρ Μάγκνουσον, αλλά και εκείνον του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους τέσσερις στόπερ που διαθέτει, έμεινε με τους δύο ενεργούς και κλήθηκε να βγάλει ένα μεγάλο μέρος αγώνων με το ίδιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, το οποίο είχε ως μπαλαντέρ τον Γουίλιαν Αράο για ορισμένα παιχνίδια.

Πλέον οι πράσινοι έχουν βγει στην αγορά προκειμένου ν’ αποκτήσουν ως δανεικό έναν στόπερ, ο οποίος θα μπει άμεσα στη δράση κι έπειτα θα γεμίσει και θα μεγαλώσει το βάθος στο ρόστερ της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News