Παναθηναϊκός: Η πιο «βαριά» μεταγραφή δίνει πλέον απαντήσεις

Ο Τόνι Βιλένα δίνει πλέον τις δικές του απαντήσεις, καθώς μόνο τυχαίο όνομα δεν είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: Δεν γίνεται να «πέταξε» 10 εκατ. ευρώ για τον Βιλένα!

Ο Τόνι Βιλένα ήρθε στον Παναθηναϊκό έχοντας πολλές προσδοκίες, ωστόσο ο πρώτος του καιρός στην ομάδα δεν ήταν θετικός και είχε αρκετά εμπόδια.

Ο Ολλανδός μέσος είναι, στα χαρτιά, από τις κορυφαίες μεταγραφές που πραγματοποίησε το Τριφύλλι το φετινό καλοκαίρι, καθώς η ποιότητά του είναι φοβερή και μπορεί να δώσει άπειρες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ωστόσο ο Βιλένα ήρθε χωρίς να κάνει βασικό μέρος της προετοιμασίας και από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξε, έδειξε πως είναι ανέτοιμος και πως θέλει χρόνο προσαρμογής προκειμένου να αποδόσει.

Κακά τα ψέματα η μπάλα που ξέρει κάποιος παίκτης δεν ξεχνιέται κι ο Βιλένα δεν ξέχασε όσα ήξερε. Απλά για τους δικούς του λόγους, προσαρμογή, ανετοιμότητα, δεν μπορούσε να δώσει κι εκείνος όλα όσα ήθελε στην ομάδα.

Από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» έως σήμερα, δύο ματς δηλαδή, ο Ολλανδός μέσος είναι άλλος παίκτης και δείχνει πως ανεβαίνει κι εκείνος σιγά-σιγά και μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα πράγματα στην ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr