Παναθηναϊκός - Παλάσιος: Η χρονική διάρκεια για το νέο συμβόλαιο

Ενδεκάδες Άρης-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κινούν από νωρίς τις διαδικασίες για την επέκταση του συμβολαίου του Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει από το στρατόπεδο του Τριφυλλιού για την απόδοση του Σεμπαστιάν Παλάσιος τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Αργεντινός απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, η αγωνιστική εικόνα του είναι σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή, περιμένει και εκείνος να συνυπάρξει στην 11άδα με τον Αϊτόρ, όπως συνέβη και την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό, ενώ η σύντροφος του «Τούκου» δείχνει να έχει «δεθεί» με το περιβάλλον στην Αθήνα.

Ο Παλάσιος βρίσκεται πλέον στον τρίτο -και τελευταίο- χρόνο του συμβολαίου που υπέγραψε το βράδυ της 31ης Αυγούστου του 2021, ωστόσο, το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του είναι μία διαδικασία η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και είναι σε εξέλιξη.

Την περασμένη Πέμπτη (30/11) βρέθηκε στο Καστεγιόν της Ισπανίας -την πόλη που κατέλυσε για ένα διήμερο ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ- κι ο ένας εκ των εκπροσώπων του “Τούκου”.

Ο Ιβάν Ερνάντες Ντελγκάδο -ατζέντης που είχε άμεση εμπλοκή στη μεταγραφή του Αργεντινού απ’ την Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2021- πήγε στο ξενοδοχείο της ομάδας, συναντήθηκε με τον 31χρονο άσο και είχε και μία συζήτηση με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” για την επέκταση του συμβολαίου του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Εξίσου σημαντικό στην προκειμένη περίπτωση είναι πως κι ο ίδιος ο Παλάσιος είναι ξεκάθαρο πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό και τα επόμενα χρόνια. Κάτι που φανερώνει και το γεγονός πως σχεδιάζει λίαν συντόμως να αγοράσει σπίτι στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News