ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Παρέμβαση στο CAS για Χουάνκαρ!

Η τύχη του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τι αναφέρει ο κανονισμός για την οριστική διακοπή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε χθες την παρέμβασή της στο CAS για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε χθες την παρέμβασή της στο CAS για τη γνωστή υπόθεση με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων.

Θυμίζουμε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέφυγε στο CAS ως τελευταία προσπάθεια προκειμένου να βρει το δίκιο της για την κροτίδα που τραυμάτισε τον Χουάνκαρ και ήταν ο λόγος που διακόπηκε το ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο και στην πορεία το ματς πήγε στον Παναθηναϊκό με 0-3 άνευ αγώνος.



Νωρίτερα η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και η Επιτροπή Εφέσεων είχαν δικαιώσει τον Παναθηναϊκό στον απόλυτο βαθμόγια τον τραυματισμό του Ισπανού αριστερού μπακ από κροτίδα στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News