Παναθηναϊκός: Ο επόμενος αγώνας στο πρωτάθλημα σε περίπτωση αναβολής

Παναθηναϊκός: Ο επόμενος αγώνας στο πρωτάθλημα σε περίπτωση αναβολής

Όπως όλα δείχνουν, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική του β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Οι απειλές στον διαιτητή Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός, έφεραν μια ολόκληρη επανάσταση από την πλευρά των διαιτητών που γνωστοποίησαν ότι δεν θα κατέβουν για να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Τι θα γίνει, όμως, με το ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague;

Αν η αναβολή αφορούσε αγώνα του α’ γύρου, τότε, το πρωτάθλημα θα συνεχιζόταν με το επόμενο παιχνίδι και το αναβληθέν θα προγραμματιζόταν σε μια εμβόλιμη αγωνιστική στα μέσα της εβδομάδας.

Αφού η αναβολή αφορά παιχνίδι β’ γύρου (του πρώτου μάλιστα), τότε, υποχρεωτικά το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, επομένως, στην επόμενή του αποστολή ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει κανονικά τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στις Σέρρες για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα, ενώ η ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Ο επόμενος αγώνας στο πρωτάθλημα σε περίπτωση αναβολής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News