Παναθηναϊκός: Βάρος στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την πρωινή του προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με το βάρος να πέφτει στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις προπονήσεις του προκειμένου η ομάδα να είναι όσο πιο έτοιμη γίνεται να τον επόμενο αγώνα που θα κληθεί να δώσει με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ν’ αλλάζει συνεχώς τα πλάνα του.
Συγκεκριμένα οι πράσινοι δε θα κοντραριστούν το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς δε θα γίνει η 14η αγωνιστική της Super League λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.
Από εκεί και πέρα στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
Θεραπεία για Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτά «χωρίζουν» Αλαφούζο-Μπενίτεθ: Τα ζητήματα που κρατούν ανοιχτό το μέλλον του
- Γιαννακόπουλος: «Δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ...»
- Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με τον Παντελίδη και το rotation του Μπενίτεθ
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Τσάπρα, Νταμς και τον σχεδιασμό του καλοκαιριού
- Καυστική Θύρα 13: «Θα τα θυμόμαστε όλα αυτά...» (pic)